Header Ad

Header Ad

3 gode tips til nem og lækker indretning

Er du ikke den store indendørsdesigner? Er du for nyligt flyttet, og mangler virkelig hjælp til indretningen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I nedenstående artikel kan du finde 3 gode tips til hvordan du nemt kan indrette dit hjem på en lækker og stilsikker måde, uden samtidig fuldstændig at tømme pungen.
At hyre en indretningsarkitekt til at hjælpe med indflytningen er jo også altid en mulighed, men har du selv leget arkitekten, vil hvert et kompliment vedrørende dit hus være et kompliment til dig. Det er da en rar tanke.
De nedenstående råd kan både bruges af den unge studerende, der skal til at flytte hjemmefra for første gang, eller det hårdtarbejdende forældrepar, der af uransagelige årsager skal flytte fra hus og hjem igen, igen. Ønsker du flere gode råd vedrørende møbler og kultur, kan du klikke her.

Gør det nemt for dig selv

En stor fejl mange unge begår når de flytter fra A til B, er at op rode alt hvad de ejer, og slæbe det med til deres nye sted. Ved at gøre dette vil du ende op med mindst 1 ud af 2 problemer.
Enten vil du indrette hvert nyt sted på samme måde om og om igen, og aldrig komme videre, eller du vil ende med at føle dig overvældet over alle de ting du skal til at finde ud af hvor høre til henne. Måske passer ingen af tingene til lejligheden. Det kan være farverne på væggene, størrelsen og formen på rummet eller mange andre ting der kan være i vejen.
Den nemmeste og smarteste løsning er at lade nogle ting blive tilbage når du flytter, og i stedet investerer i et nyt møblement der passer bedre til dit nye sted, og til din smag, der sikkert har ændret sig siden du købte møblementet fra dit gamle sted.

Dejlig marmor minimalisme

Minimalisme er et ord du ikke vil kunne undgå at falde over, når der snakkes om indendørsdesign, da en begynderfejl mange begår, er at fylde deres hus op med en masse unødvendige møbler og dekorationer.
Et god indretningstip kan være at finde den dekoration eller det møblement, der vil blive den mest iøjnefaldende del af rummet, og indrette resten af rummet omkring denne. Udover at det giver dig et indretningsudgangspunkt, giver det også rummet en form for rød tråd og en sammenhæng i indretningen.
Skal du fx til at indrette stuen (husets vigtigste rum), er et sofabord et godt bud til et iøjnefaldende møblement, da det ofte er placeret centralt i rummet. Du kan både gøre sofabordet iøjnefaldende med dekorationer ovenpå sofabordet, eller du kan investerer i et sofabord med en mere iøjnefaldende overflade, som fx marmor el.lign.
Den karakteristiske hvid/creme farvede overflade, bringer lys til rummet, og passer sammen med de fleste former for dekorationer og andre farvede møblementer.
Et marmor sofabord kan også trække et måske ellers kedeligt udseende rum, op til et elegant og stilsikkert niveau, på en måde som et ”almindeligt” sofabord kun kan forsøge at efterligne.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *