Header Ad

Header Ad

Betal dig fra dine mindre gode kompetencer

Når du har din egen virksomhed, så er der ikke noget du hellere vil end at tjene penge samt holde dine omkostninger nede. Dette kan være en fordel på nogle punkter, men flere gange er det set, at iværksættere er faldet bagud af dansen, da de gaber over mere end de kan. Når du starter din virksomhed op, er det typisk med fokus på de områder du selv har styr på, hvilket er en selvfølge. Disse områder er dem du skal lægge alle dine kræfter i, og du skal altså ikke bruge energi på ting, som du ikke er ekspert i, da du kommer til at bruge for meget tid på dette. Den tid du bruger på det du ikke har styr på, er tid, som du har tabt, når det kommer til at lave penge på dit hovedprodukt.

Få hjælp udefra

Er du en nystartet iværksætter, som har et produkt du kan arbejde med døgnet rund, så gør dog dette i stedet for at bruge kræfter på opgaver, som andre vil kunne gøre endnu bedre. Har du et super produkt, er det vigtigt, at du når ud til dine kunder, hvilket kan gøres ved hjælp af søgemaskineoptimering (SEO). SEO er et begreb der dækker over meget, men blandt andet linkbuilding falder ind under, hvilket skyldes, at linkbuilding skal hjælpe dig med, at forbedre din placering på søgemaskinerne på internettet. Inden du hyrer en til at hjælpe dig, burde du dog alligevel sætte dig kort ind i området, så du ved, at han har helt styr på det din kommende hjælper. Derfor er det en god ide at starte med at kigge inde på Linkbuilding.dk’s guide, da det her bliver beskrevet på en simpel og god måde. Generelt kan man sige, at en professionel linkbuilder har den fordel, at han hurtigt kan forbedre din linkværdi, da han har en række hjemmesider i sit netværk, og derved vil dit link hurtigt blive delt, så du kan stige på Googles rangliste.

Få tjekket din hjemmeside igennem

”On-page SEO hedder det, når man forbedre sin egen hjemmeside. ”Off-page SEO” kaldes det, når optimeringen sker via andre sider. Du kan med fordel få nogle til at tjekke din side igennem, så du kan nyde en fejlfri samt helt optimeret hjemmeside, hver gang du kigger forbi. Du kan med fordel lige kort sætte dig ind i dette og, da du så ved hvad der foregår, samt hvor du har brug for hjælp. Du kan med fordel kigge på guiden du finder her, og efter at have læst denne, er du udmærket rustet til, at finde ud af hvor du har brug for hjælp. Et sted hvor mange har brug for hjælp, er ved tekstforfatningen, hvilket der er god grund til. På din hjemmeside skal de rigtige søgeord nemlig være i en tekst, når man ser på dit produkt. Bruger du ikke de rigtige søgeord, vil du ikke opnå effekt på Google. Få derfor hjælp fra professionelle som ved hvordan man foretager en analyse af søgeord, samt hvordan man laver en solid og god tekst.

Rådet herfra er: Betal dig fra de ting du ikke er god til og fokuser på dine kompetencer.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *