Header Ad

Header Ad

Betonfliser til dit stilrene hjem

Mange har højst sandsynligt gået og overvejet deres underlag på terrassen, eller på andre måder overvejet den samlede indretning i haven og omkring terrassen. Et af de oplagte steder, hvor der er mulighed for at gøre haven endnu flottere, er ved de naturlige stier, som ofte findes i lidt større haver. Her er der rig mulighed for at ligge betonfliser, så din have får mere struktur. Betonfliserne kan også være gode til at skabe hyggelige hjørner i din have, hvor du fx kan bruge dem som underlag til en bænk i det mest solrige hjørne af haven. Betonfliserne – specielt i sort – optager meget nemt varmen fra solen og holder sig derfor varme, til når børn og voksne skal ud og nyde vejret i de bare fødder. Dog skal man passe på med ikke at brænde fødderne, når solen står på sit højeste i juli måned.

Perfekt til en simpel have

Ved at gøre brug af flisernes minimalistiske og simple stil kan du indrette din have og fuldende en meget typisk skandinavisk haveindretning. Betonfliserne er et godt alternativ til træplankernes rustikke udseende, og de passer som sagt godt sammen med den meget populære skandinaviske stil, som findes i de moderne danske boliger. Det elegante og rene look passer godt til den moderne have, der ikke er overfyldt med buske eller træer, men hvor der velovervejet er blevet planlagt hvilken vegetation, der skal være hvor. Derudover er betonunderlaget meget nemmere at holde rent sammenlignet med mange andre underlagstyper. Det eneste de kræver er en kost eller en omgang vand med haveslangen en gang i mellem.

Mange størrelser og mange formål

Fliserne kan bruges som underlag på terrassen, men de kan som sagt også blive brugt mange andre steder såsom til stier og i hyggelige hjørner af haven. Derudover kan du også bruge betonfliserne i din garage, dit skur, eller i dit værksted. På den måde kan købe stort ind af dem og spare penge ved at bruge de samme materialer flere steder. En anden måde, du kan spare penge på, er at købe dine fliser hos fcbeton. Her får du ordentlige betonfliser til gode priser.

Fliserne kommer i mange størrelser og typisk i farven sort, så der er rig mulighed for adspredelse og kreativitet i haven. De lidt mindre størrelser med lidt mere tykkelse på er at foretrække i garagen, hvor de helst skal kunne holde til trykket fra en bil uden at knække. Men til haveterrassen kan du sagtens lægge store fliser i, så du er ved at være helt klar til den næste havefest.

Gør-det-selv fliser

En af de bedste ting ved fliserne er, at du nemt selv kan ligge dem. Du har altså her et nemt gør-det-selv projekt, som du kan gå og arbejde på i foråret, så dit projekt er klar til sommeren. Kvaliteten af fliserne er også en vigtig faktor at tage med i sine overvejelser – jo bedre kvalitet jo længere vil fliserne holde. Du skal dog generelt set ikke være bange for holdbarheden. De fleste fliser på markedet har en lang holdbarhed sammenlignet med andre materialer som fx træ, der over tid vil falme, hvis ikke man behandler det. Her har fliserne den fordel, at de ikke skal vedligeholdes i samme omfang, og de er derfor det perfekte valg til din nye have, hvis du ikke har tid og lyst til at vedligeholde din terrasse med hyppige mellemrum.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *