Header Ad

Header Ad

These boots are made for walking

Det er de færreste kvinder der har mindre end fire par sko når man tæller alt med: sneakers, stilletter, wedges, sandaler, slipons, støvletter og man kunne blive ved. Mange kvinder har også flere par af en type sko. Der skal jo både være mulighed for at kunne tage dem på til hverdag og fest. Skomoden skifter som bekendt fra sæson til sæson, der er nogle evergreens i enhver kvindes skab, f.eks. et par kanvas sko fra converse, eller den nymoderne klassiker, sneakeren der fik sit gennembrud med Nike Free modellen. Men før begge disse typer sko var på markedet, var der en anden type sko, en støvle, der i fordansket term kaldes for en lårlang støvle, men i modertermer er det en overknee støvle. Navnet beskriver støvlen ganske godt, der er altså her tale om en type støvle der går hele vejen op af benet og enten stopper ved knæet, eller går hele vejen op til låret, overknee støvlen havde sin foreløbige mest populære tid i 1960’erne da kjolerne var korte, og støvlerne skulle være lange.

I den moderne popkultur, blev støvlen sat i fokus ved én film som alle piger har set nok mere end én gang. Nemlig ”Pretty Woman” hvor Julia Roberst spankulerer rundt i lårlange støvler, der får hendes ben til nærmest at synes uendelige, og det er et meget sexet look hun har.

Du kan få overknees støvler både med eller uden hæl, og eller plateau og du kan købe dem i forskellige materialer, hvoraf ét af de mest populære materialer er læder. Men lårlange støvler er ikke for enhver, du skal vide som kvinde, at tager du et par støvler på, vil der komme meget fokus på dine ben, og hvad du sætter til dine lårlange støvler er helt essentielt for at, du ikke ser for sexet ud, hvis du vil anvende dem til hverdag.

Spankuler i støvler

Som allerede skrevet, er de lårlange støvler, mere sexede i deres natur end f.eks. en sneakers er. Der er simpelthen bare forbundet et udtryk af sensualitet med overknee støvler. Så derfor skal du være yderst opmærksom på, hvordan du vælger at style dem. Hvis du gerne vil anvende dine overknees til hverdag, vil en god idé være at sætte dem sammen med klassiske sorte skinny jeans, måske med en lille smule slid i stoffet. Som overdel kan du have en top på med bare skuldre for lige at vise en lille smule blottet hud. Eller du kan holde den helt klassisk med en feminin skjorte. Du skal bare her passe på, at du ikke kommer til at ligne én der lige er kommet ind fra hestestalden, med mindre det selvfølgelig er dét look du går efter. De lårlange støvler vil altså uden tvivl sætte fokus på dine ben. Men sørg for, at holde den synlige bare hud på benene til et minimum i hverdagen, især hvis du vælger at have bare arme, lidt hud er godt, for meget kan virke for sexet. Brug dine lårlange støvler til hverdag til at lave et sexet udtryk, men uden at tage den nedringende bluse på til.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *