Header Ad

Header Ad

Det er ikke en fest uden en DJ

Der er ingen tvivl om, at en fest har brug for musik. Ligesom på klubber skal der være musik hele aftenen, og det skal gå som smurt. Derfor skal man være sikker på musikken virker helt hundred procent hele aftenen. Hvis hele musikken går i stykker, og i bare ikke kan få det til at virke igen, er i på spanden. Derfor skal man leje musikken. Og når man skal leje musik, er den bedste ide altid en dj til fest. Du kan læse her, hvorfor musik er så vigtigt, og hvorfor det er nemmere at leje en DJ, end selv at spille musik.

Hvorfor er musik så vigtigt?

Har du nogensinde været til en fest uden musik? Måske en fest, som ikke rigtig var ordentlig fest. Men du tager ikke ud i byen, og så er der ingen musik i højtalerne. Det går ikke. Musik sætter humøret højt, og det skaber et fællesskab mellem fremmed, som gør, at alle kan synge med på den samme sang. Det at man kan dele en oplevelse uden at kende hinanden, bare fordi en enkelt sang spiller på klubben, er jo egentlig helt fantastisk.

Man har ofte meget energi, når man har fået noget alkohol i blodet, hvilket gør man har lyst til at hoppe, løbe og råbe. Derfor bliver musik spillet i høje lyde, så de mange fulde mennesker kan hoppe med på beatet og skråle med på en sjov sangtekst. Faktisk laver man jo ikke så meget andet end det, drikke og snakke med en masse nye mennesker. Her kan man så også få lavet en masse sjov med nye mennesker, på grund af den høje musik.

Derfor er det nemmere at leje en DJ til festen

Det vil altid være en del nemmere at have en dj til at styre musikken til sin fest. Selvfølgelig betyder det, at du skal betale dem, når du bare kunne finde en højtaler frem, eller låne af en ven, og afspille en playliste på mobilen. Men måske er det ikke ligefrem den bedste højtaler, du kan finde eller låne, og den kan nok næppe spille lige så højt som en DJ kan. Glem ikke at den også sagtens kan gå i stykker, da der netop ikke står nogle og holder øje med den.

Ved leje af en DJ, står han jo altid ved sine udstyr, og derfor bliver det bedre passet på. Lyden vil klart også være bedre, da en DJ’s udstyr vil være en del mere professionelt, og det er jo rent faktisk lavet til fester. Det er også en del sjovere hvis folk har mulighed for at komme op og ønske om en sang. Det kan man ikke rigtig hvis det er en mobil der ligger og spiller.

Derfor er det en meget bedre ide at leje en DJ, selvom du måske kan tænke det ikke kan svare sig. Desuden kan du nogle gange få andre spændende ting med i pakken, som fest lys, røg eller andre ting man kunne bruge til en fest, og det er jo perfekt, da det netop er en fest, der skal holdes.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *