Header Ad

Header Ad

Det nyeste skud på stammen i 2016 er LED

Hvis du ikke allerede har hørt om den, så er det nyeste; LED pæreren. Den nyeste LED 2016, er både innovativ, billig og miljøvenlig. Men hvordan kan den være det, og så på samme tid?

Miljøvenligheden

Den nyeste LED pærer udleder mindre CO2. Det er godt for miljøet, og det er godt i en verden, hvor vi de seneste 50 år har udledt alt for meget CO2. Så selvom man tænker, at det at man udskifter sine almindelige halogen glødepærer, ikke betyder så meget i det store billede, så gør det, det alligevel. Når flere og flere gør det, kan der ses en forskel, og man kan forestille sig, at hvis alle i hele verden gjorde det, vil det betyde utroligt meget.

En energibesparende pære

Du tænker sikkert, at en pære der er godt miljøet, så også bruger meget mere energi, men der tager du fejl. En LED pære er både miljøvenlig og energibesparende. Du spare helt op til 85% på den elregning. De fleste ønsker at spare, der vi de kan spare, og strøm er et af de steder, hvor de fleste ønsker at spare, fordi de kan. Når du udskifter dine halogen gløde pærer, vil du måske ikke se en ændring på din regning med det samme, men i det lange løb vil du blive gjort opmærksom på, at du altså sparer en masse penge.

Flere glødetimer

Det er næsten for godt til at være sandt, men de nyeste LED pærer i 2016, har mange flere glødetimer end almindelige halogen gløde pærer. Omkring 50.000 glødetimer har du til rådighed ved en LED pærer. Så kan du selv gøre regnskabet, men det bliver til rigtig mange timers lys, og det er noget de fleste kan lide, at de ikke skal bekymre sig om, at pærerne kan smadre og skal udskiftes inden længe. De nye LED pærer er nemlig også svære at smadre, da de udgør en diode eller flere dioder, så princippet er noget anderledes end ved halogen pæren.

De mange muligheder ved LED pæren

De nyeste LED pærer på markedet, kan fås i mange forskellige former, alt efter hvilke ønsker og behov du har. Fælles for dem, er at de holder længere og er billigere i længden. Du kan derfor med de nyeste LED pærer i 2016, slå dig løst og benytte dig at et hav af løsninger. Du kan få LED pærer til alle dine forskellige lamper, og du får måske lyst til at vove dig ud i udendørs belysning, hvor LED også kan følge med. Pærerne som du kender dem, kan også fås i LED, og her er der fx tale om pære med små og stor fatning, spots i alle afskygninger.

Hvis dette derfor lyder som noget for dig, er det bare med at komme i gang med at udskifte dine pærer, så du bekymre dig mindre, få en mindre elregning, og være god ved dig selv, din familie og miljøet og verdenen omrking dig.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *