Header Ad

Header Ad

En lejebolig tæt på by, men langt fra larm

uden for byen

Er du en af de mange, som drømmer om at bo i omgivelser, der kan lidt af det hele? Vil du gerne have oplevelsen af at bo tæt på by, men vil du også gerne kunne gå en tur i rolige omgivelser? Vil du gerne have gode muligheder for børn i nærheden af, hvor du bor, og skal huslejen også gerne være til at betale? Her får du tre bud på steder, du kan bo, hvis du gerne vil have det bedste af alle verdener.

1. Lejebolig i Vanløse

Vanløse er en del af Københavns Kommune, men er nabo til Rødovre Kommune og hører derfor til udkanten af Københavns Kommune. Vanløse har et indbyggertal på lige over 40.000 og føles på mange måder som en af byerne på Vestegnen, hvad angår stemning og atmosfære. Byen adskiller sig dog ved at være nabo til Frederiksberg og have egen metrostation, hvilket gør, at byen både geografisk og transportmæssigt ligger meget tæt på Indre By. En tur på 10 minutter med metroen kan fragte dig fra Vanløse til Nørreport og en med en tur på lidt over et kvarter i bil, kan du komme samme distance. Her er der altså tale om et oplagt valg for dig, der gerne vil bo tæt på byliv og aktivitet, men i det daglige gerne vil undgå for meget larm og travlhed. Se her for at finde en Lejebolig Vanløse.

2. Lejlighed i Herlev

Herlev er ikke en del af Københavns Kommune, men er derimod en del af Storkøbenhavn. Her kommer du lidt længere væk fra indre by, men får til gengæld en roligere og mere afslappet stemning. En tur på omtrent 25 minutter i vil eller 20 minutter med offentlig transport, kan dog stadig gøre det.

Herlev er en populær kommune blandt børnefamilier på grund af de mange gode tilbud i børnehøjde. Med hele fire folkeskoler, eget gymnasium og masser af institutions- og fritidstilbud, er byen et oplagt sted for familier med børn i alle aldre. Med omtrent 30.000 indbyggere, er atmosfæren i Herlev udpræget hjemlig og afslappet atmosfære. Herlev er altså i særlig høj grad et godt valg for dig, der er på udkig efter et sted at bo med børn. Find en lejlighed i Herlev her.

3. Bo til leje i Glostrup

Sidst på listen er Glostrup, som udgør en del af det, der oftest refereres til som Københavns Vestegn. Vestegnen udgøre i almindelig forstand af en række kommuner beliggende vest for København bestående af: Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Albertslund, Ishøj, Vallensbæk, Høje Taastrup og altså og Glostrup. Kommunerne opstod tilbage i 60’erne og 70’erne, da der opstod mangel på boliger i København og er især inden for de seneste år blevet meget populære i takt med, at det københavnske boligmarked igen er kommet under pres.

Især unge par, børnefamilier og ældre vælger de vestegnske kommuner – blandt andet på grund af de mange sociale tilbud. De gode muligheder for kollektiv transport gør det muligt at komme fra Glostrup til Indre By på lige omkring 20 minutter, ligesom samme tur i bil ikke tager meget mere end en halv time.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *