Header Ad

Header Ad

Er du også vild med Caroline Wozniacki så stream hende på nettet

Caroline Wozniacki er en ung tennisspiller her fra Danmark, hun er født i Odense i 1990 og har hele sit liv, fra hun var helt lille spillet tennis og det har hun gjort så godt at hun en årrække var verdens bedste tennisspiller og hun er således den eneste danskere nogensinde der har haft fornøjelsen af at ligge nummer et på WTA’s verdensrangliste. Dog har hun i senere år primært gjort sig bemærket uden for tennisbanerne blandt andet som fotomodel.

Caroline Wozniacki er suverænt den største sportsstjerne vi har her i Danmark og det er ikke tilfældigt at hun er udvalgt som fanebærer til OL i Brasilien her til sommer. Caroline Wozniacki spiller tennis hele året rundt på WTA-tuneringen, men det er især om sommeren når der skal spilles i de store Grand Slam tuneringer hvor alle de største stjerner mødes og spiller mod hinanden.

Caroline Wozniacki har i løbet af de sidste år især gjort sig bemærket uden for tennisbanerne, senest som fotomodel, og dette har så også påvirker at hun ikke længere ligger så langt oppe på verdensranglisterne som hun gjorde for nogle få år siden hvor hun i lang tid i træk lå som nummer et.

Selv om hun ligger nummer et længere på verdensranglisten er hun stadigvæk meget fed at følge på nettet når hun spiller da hun stadigvæk spiller flot og godt tennis. At se Caroline Wozniacki spille i de store grand slam tuneringer er noget alle burde gøre, da man også bliver stolt af som dansker at følge hende og se at en dansk tennis spiller kan blande sig med de bedste i toppen af verdens eliten.

Der er flere steder på nettet hvor man kan følg Caroline Wozniacki spille, der er dog ikke nogle danske sider hvor man gratis kan streamer Caroline Wozniacki men der er mange udenlandske hjemmesider hvor man kan se det live. Kommentatorsporet er således ikke på dansk men ellers går det jo nok da det jo er tennis der er i centrum og derfor er det heller ikke nødvendigt at skulle følge med i hvad de siger. Her til sommer spiller Caroline Wozniacki i de store tuneringer og der er derfor masser af timer med hende man kan se her i løbet sommeren, der i blandt Wimbledon, OL og French Open, det er ene af tuneringer hvor der bliver spillet tennis af højeste kvalitet og den kan derfor anbefales at se dem.

Caroline Wozniacki har også sin egen hjemmeside hvor man kan følge hende, se blog indlæg, opdateringer, billeder og meget andet. Derinde kan man således lære hende bedre at kende og få et større kendskab til hende og hendes måde at spille tennis på. Ved at søge Caroline Wozniacki på nettet er der også utallige artikler og billeder man kan se af hende hvis ikke man ikke kan få nok, og heller ikke kan vente til det bliver sommer og de store tennis tuneringer starter.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *