Header Ad

Header Ad

Fem ting du skal have med, når du flytter

Der kommer et tidspunkt i alle folks liv, hvor pælene må rives op af jorden, og hvor tiden er inde til at kigge sig om efter et nyt sted at bo. De mest almindelige årsager er uddannelse, arbejde eller en familieforøgelse. Hvis du som ung står overfor at skulle flytte til en af de større byer for at læse, har du sikkert mange ting andre ting i hovedet end nødvendigvis husholdningsartikler og budgetplanlægning. Ikke desto mindre er der fem ting, som du hurtigt vil opdage, at det er svært at leve uden. Vi har samlet disse ting i denne artikel, så du har en liste at gå ud fra, når engang skal flytte hjemmefra.

Undgå at leve i et rod

Dette råd går især ud til den mandlige del af befolkningen, som har en tilbøjelighed til at nedprioritere huslige pligter såsom opvask, tøjvask og støvsugning. Har du planer om at få kvindeligt besøg, er dette dog ikke just den perfekte opskrift på succes. Tværtimod skal du sørge for en lejlighed, der er ren og nydelig – i hvert fald når din udkårne kigger forbi.

Til det skal du bruge nogle få, men livsnødvendige remedier. For det første skal du erhverve dig en god støvsuger med en fornuftigt sugeevne. Ja, vi ved det – støvsugning er dødens pølse. Det er dog et nødvendigt onde, hvis du ikke vil leve i noget, der minder om Jerusalems ødelæggelse. Det er også vigtigt at huske, at skidt, støv og andet møg kan være direkte sundhedsskadeligt for dig og andre beboere i din nye lejlighed/hus – så få det nu gjort et par gange om ugen for både din og dine gæsters skyld.

For det andet er det også en rigtig god idé at sørge for, at du har rent tøj hver eneste dag. Der findes ikke noget, der er mere frustrerende end at opdage, at klædeskabet er tomt. Vores to næste anbefalinger går derfor på, at du bør investere i en kvalitets vaskemaskine og et tørrestativ. Det er ikke alle lejligheder, hvor der er plads til en vaskemaskine, så undersøg selvfølgelig dette først. Vi behøver ikke at forklare, hvorfor et tørrestativ er nødvendigt. Det bør dog nævnes, at dine forældre sikkert har et stativ, du kan få – ellers kan du købe billige tørrestativer på nettet.

Få overblik over dine finanser

De sidste to ting er som sådan ikke fysiske ting. Dette gør dem dog ikke mindre vigtige af den grund. Budgetplanlægning og en madkonto kan nemlig være to ting, der gør forskellen i din hverdag. Med et realistisk budget har du et godt udgangspunkt ift., hvor mange penge du har til mad, husholdningsartikler samt tant og fjas hver måned. Kombinerer du dette med en helt almindelig konto i din bank, som du udelukkende bruger til køb af mad og drikke, har du skabt et solidt fundament for din nye tilværelse. Madkontoen giver dig nemlig et indblik i, hvor mange penge du bruger på mad, og om der muligvis er penge at spare.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *