Header Ad

Header Ad

Festlige begivenheder skal være perfekte

Igennem livet deltager vi i mange fester. Mange forskellige fester med forskellige personer i forskellige anledninger. Alle disse arrangementer har sine helt egne skikke og traditioner, som vi enten gør hvad vi kan for at bevare, ændre eller give et lille twist. Et sådan twist kan for eksempel ses når man pepper juleaftenens risalamande op med et drys pulveriseret lakrids på toppen, eller når brudens hvide kjole har let farvede blonder, der fanger publikummets blikke når hun går op ad kirkegulvet.

Livets milepæl – brylluppet

Et af de mest mindeværdige og traditionsrige arrangementer, som ingen af arrangementets gæster lige vil kunne glemme igen, er selvfølgelig det klassiske hvide bryllup. Bruden i sin flotte hvide kjole, der er syet så den passer helt perfekt, gommen i sit nye jakkesæt, brudens brudepiger i deres smukke kjoler, og gommens Best Man i sit flotteste outfit og bedste humør. Hele familien er samlet på denne dag for at fejre kærligheden, og alle gæsterne har taget deres fineste tøj på til denne event, hvor alt skal være så perfekt som muligt.

Men for at denne drøm kan blive en realitet, så er det nødvendigt, at arrangementet og festens forløb bliver planlagt grundigt ned til den mindste detalje. På den måde kan man undgå at blive bekymret eller stresset under selve ceremonien og festen, hvor man jo helst skulle nyde aftenen fuldt ud og have tid til alle de folk, der er kommet for at fejre bruden og brudgommen.

Det hvide bryllup er den festlighed vi i dag kender med klart flest overlevende traditioner: Risene der skal kastes, brudevalsen, skæringen af bryllupskagen, kastet med brudebuketten, gommen der skal bære bruden over dørtærsklen og meget, meget mere. Men blot fordi at denne fest og ceremoni har så mange traditioner, så er der stadig rig mulighed for at sætte sit eget præg på den specielle dag.

Planlægning, planlægning og mere planlægning

Først og fremmest skal man bestemme sig for hvor festlighederne skal afholdes. Her er der mange muligheder at vælge imellem. For eksempel kan man vælge at holde en lille intim fest med de tætteste hjemme i stuen eller i et opstillet festtelt i haven, hvor den gode mad kan blive bragt ud. Til gengæld er det også muligt at afholde sit bryllup i et større selskabslokale, hvor der vil være rig mulighed for at opstille et band og få alle gæsterne ud på dansegulvet. Derudover kan de rette rammer til selskabslokalerne også give mulighed for at nyde naturen i form af for eksempel skovområder og søer. Dette vil kunne give brylluppet en nærmest eventyrlig stemning.

Sidst men ikke mindst kan også maden og drikkelsen få et personligt præg. Her har man selv mulighed for at bestemme hvilken forret, hovedret, dessert, natmad og appetitvækker der vil passe perfekt til drømmebrylluppet. Men også den gode vin og champagnen har en vigtig plads på bordene. Det er nemlig med til at give et vigtigt billede af, at man ikke bare får en god lørdagsmiddag, men at man er til en fest der vil blive husket.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *