Header Ad

Header Ad

Jonas tager lån

Jonas var blevet færdig med sin uddannelse for to år siden. Som lykkelig nyuddannet havde han kastet sig ud i jagten på et job, og havde hurtigt fundet et. Han var stadig rigtig glad for sit arbejde, og han havde nogle rigtigt dejlige kollegaer. Hans kæreste Ellen og ham havde været enormt glade for at det så hurtigt lykkedes at finde job. De havde længe snakket om at flytte ud af lejligheden og købe deres eget hus. Men to år efter var opsparingen stadig ikke noget at råbe hurra for, og de havde stadig ikke råd til at købe det drømmehus de havde kig på. Ellen arbejdede også, og havde gjort det i 4 år, men på trods af dette kunne det altså stadig ikke lade sig gøre med det hus. Enten var de dårlige til at spare op, eller også var deres leveomkostninger bare for store.

En ny chance

Jonas sad på arbejdet og var egentlig lidt træt af alt det der med hus og opsparing, da han pludselig overhørte en kollega snakke om, at han lige havde købt en ny bil. Jonas kendte kollegaen godt, og så vidt han var klar over havde han da ikke umiddelbart råd til sådan noget, så han spidsede ører. Kollegaen havde brugt noget der hed Robotlån. Det lød enormt nemt. Det hele foregik oftest elektronisk, hvor man ved hjælp af en lommeregner blot indtastede det ønskede lånebeløb og den tid man ønskede at strække udbetalingen over. Så lavede lommeregneren et overblik over renten, AOP og den månedlige afbetaling. Desuden fik man pengene til næste hverdag! Det der især tiltalte ham var, at man ikke behøvede at stille en sikkerhed for lånet, og kunne låne mellem 3000 og 75.000 med en afbetaling på op til 72 måneder. Robotlån blev åbenbart formidlet af ekspresbank, der lød som en meget pålidelig bank, eftersom han kunne forstå på kollegaen, at den havde været på markedet siden 1987. Det lød lækkert syntes Jonas!

Jonas undersøgte straks sagen og søgte på Robotlån. Du kan se Robot lån her. Det lød godt nok interessant, og så nemt syntes han! Mens han sad og læste om Robotlån dukkede en anden lånetype op, nemlig Kliklån. Det lød også meget nemt og hurtigt! Her kunne man blot bogstavelig talt ved hjælp af et par klik låne mellem 5.000 og 40.000 og de skulle blot betales tilbage inden 72måneder, ligesom med Robotlån. Det foregår altså vi internettet, og man slipper som låner for den lange proces man ofte går igennem for at låne penge. Så vidt Jonas kunne forstå, indtaster man blot sin forespørgsel, og en time senere får man et svar.

En lysere fremtid at gå i møde

Jonas havde fået stof til eftertanke. Han var pludselig ikke så træt af det hele mere, og glædede sig meget til at komme hjem og diskutere det hele med Ellen. Nu så det ud som om, at deres drømmehus ikke var langt væk i horisonten. Så kunne de måske nå at få det gjort i stand til den lille ny kom.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *