Header Ad

Header Ad

Marker de store begivenheder i dit liv

Der er mange måder at markere de største begivenheder i dit liv på. Nogle vælger at holde store fester for at markere en 40 års fødselsdag, forfremmelsen på arbejdet eller en større flytning. Men fester er ikke permanente – hvor end vi gerne så det. Overvej i stedet at markere de skelsættende begivenheder i dit liv med smykker.

Smykker holder hele livet, hvis du vælger og behandler dem med omtanke, og du vil løbende kunne betragte dem og mindes tilbage til netop den begivenhed eller den episode, som smykket repræsenterer.

Begivenheder

Det er en gammel tradition, at når der fødes et barn, så får moderen smykker. Det kan være en gave fra hende selv, fra faderen eller nogle helt tredje. Smykket repræsenterer den lille ny, og vil for evigt have en helt særlig betydning for moderen.

Mange giver også smykker til nyfødte i dåbsgave, som skal markere deres indgang i denne verden.

De mere klassiske tilfælde er selvfølgelig forlovelser og bryllupper, hvor smykker er et must for langt de fleste mennesker.

Men det er altså ikke kun i ovenstående tilfælde, at smykker er perfekte til at markere en vigtig begivenhed. Måske har du landet drømmejobbet efter en lang og hård kamp, og den sejrsfølelse vil du gerne huske for evigt? Eller måske har du overstået en meget hård og personlig periode i dit liv, som du gerne vil markere med et smykke?

Det er en skrøne og en meget gammeldags opfattelse, at smykker kun kan gives af andre – du skal ikke vente på, at andre giver dig smykker. Køb dem til dig selv – og så er du tilmed sikker på, at du får præcis det smykke, du ønsker.

Kvalitet frem for kvantitet

Når du skal markere en vigtig livsbegivenhed, skal du ikke gå på kompromis – så må du hellere spare op til det helt rigtige, fremfor at købe noget af dårligere kvalitet. Og her kan det ikke siges nok: Gå altid efter guld. Sølv er et særdeles skrøbeligt materiale, som er ekstremt disponeret for både ridser og skader – det bøjer og strækker sig, og der er derfor rigtig god risiko for, at dit drømmesmykke ikke vil se ud, som du ønsker, om blot få år.

Du kan overveje, om der skal isættes ædelsten eller diamanter for lidt ekstra bling, eller om smykket skal holdes i rent guld. Vælger du ædelsten, kan du desuden overveje, om du skal gå med din fødselssten eller eventuelt vælge en ædelsten, som repræsenterer noget, du står for – for eksempel styrke eller kærlighed.

Brands

Når du skal shoppe kvalitetssmykker, så undersøg markedet grundigt i forvejen. Find de brands, der taler til dig og det, du står for. Der kan være penge at spare ved at vælge de mindre og uafhængige brands, hvor du ofte også i højere grad kan være med til at personliggøre smykket. Og så skal du vælge et brand, som generelt har en designlinje, du synes er smuk. Så er sandsynligheden for, at de kan lave netop dit drømmesmykke meget højere.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *