Header Ad

Header Ad

Sådan får du den bedste tur til London

London, som er Englands hovedstad, er et meget populært rejsemål for danskerne. Det er nok ikke der man tager hen på sommerferie, hvor man gerne vil ligge og dase i solen, og bare komme være fra hverdagens stress og jag. Nej, det er nok snarere sådan et sted man tager hen en weekend eller en lille uges tid, for at komme hinanden ved. Komme ud og shoppe og se en masse fine ting. London har nemlig rigtig meget at byde på. Her kommer der en lille guide til, hvordan du får den bedste tur.

Flyv billigt til London

London er en by, hvor man godt kan komme til at bruge mange penge. Det er derfor vigtigt at sørge for, at man finder de billigste flybilletter til London. Billige flybilletter er heldigvis ikke så svære at finde. Det er klart, at det er svært og tager lang tid, hvis man selv skulle sidde og kigge alle flyselskabernes billetpriser igennem. Dette behøver vi heldigvis ikke, da vi kan få nogle til at gøre det for os. Der er nemlig oprettet flere hjemmesider udelukkende dedikeret til at finde billige flybilletter. Hjemmesiderne søger hos alle selskaberne, og finder så alle billetterne frem, så man selv kan vælge imellem dem. På den måde sikrer man sig, at man får de billigste.

Oplev alle mulige forskellige dele af London

Det anbefales på det kraftigste, at man køber sig et togkort til Londons undergrund. Det er en super god måde at komme rundt i hele London på, rigtig hurtigt. Metroen kører hele tiden, og der er forbindelser til alle steder. Køber man et undergrundstogkort, kan man altså opleve meget mere af London end ellers.

London byder på mange populære ting. Disse kan man også med god grund vælge, da der jo er en grund til, at de er populære. Det er blandt andet at se Big Ben eller London Eye. Men London er også andet end det. Man kan for eksempel roligt gå ind og se en af de mange musicals, som bliver opført på teatre rundt omkring i London. Man kan søge på musicals inden man tager af sted, og altså bestille billetter allerede inden man er kommet derovre, for at være sikker på, at man finder noget man kan lide. Men er ligeledes også sikker på, at der ikke er udsolgt. En anden ting, som faktisk også er rimelig populært, er at sejle en tur op ad Themsen. Her kan man uden problemer finde en båd der sejler langs med Themsen gennem London, men glimrende guider på. Det giver en god mulighed for at se London lidt på afstand, så man virkelig kan se hvor smuk end by det.

Mange tænker altså på røde busser og Big Ben når de hører navnet London, men det er meget mere. Hvis man tager sig tid til virkelig at opleve stemningen i byen, og er villig til at gå rundt og udforske de mindre turistbefærdede steder, vil man få sig en fantastisk tur.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *