Header Ad

Header Ad

Sommer-arkade: De fedeste ”drengespil” til sommerferien

2019 har været et år præget af remakes, med fortsættelser til gamle favoritter, og splinter-nye versioner af gamle favoritter, såsom Red Dead Redemption, og den moderniserede udgave af Resident Evil, der har givet franchisen et friskt boost.

Men det er ikke kun cowboys og zombier der har fået en moderne makeover: Også den såkaldte ”Big daddy” indenfor action FPS shooters, Wolfenstein, har fået nyt liv og udvider sin spændende historie centreret omkring 2-verdenskrig.

Så lad os kaste os ud i det og se på nogle af de fedeste spil til sommerferien, der vil kunne underholde enhver action-søgende gamer-guy.

Wolfenstein: Youngblood

Efter Machine Games succes med den fantastisk fortælling der udspillede sig i Wolfenstein 2 (der vandt prisen for bedste action-spil ved Game Awards i 2017) har mange fans set frem til fortsættelsen på seriens hæsblæsende kamp mod nazier, i et univers hvor 2.verdenskrig ikke udspillede sig helt som i det virkelige univers, med forfærdelige og skrækindjagende konsekvenser til følge.

Det nyeste spil i serien har fået titlen ”Youngblood” og finder sted i tidsrummet mellem Wolfenstein 2 og 3.

Spillets hovedperson er i denne udgave erstattet at tvillingesøstrene Jessica og Sophia Blakowicz, der 19 år efter USAs befrielse fra naziernes invaderende magter i 1961, forsøger at finde deres far BJ, der er forsvundet under mystiske omstændigheder på en mission for Den Globale Resistance i Paris.

Søstrene er derfor nødt til at vove sig ind på fjendens territorie, for store dele af Europa er endnu under naziernes kontrol, herunder også Frankrig, hvor hoveddelen af spillet finder sted.

Det er i Wolfenstein Youngblood muligt at spille sig igennem hele plottet selv, eller kaste sig ud i multiplayer mode, og gennemføre de mange missioner i selskab med andre spillere online.

Resident Evil 2

Den klassiske zombie serie er tilbage, større og bedre end nogensinde før.

Resident Evil 2 er det sidste nye ”skud” på RES-universets stamme, og formår at blande looting med survival-horror og FPS, på en måde der får adrenalinen til at suse igennem kroppen.

Spillet er en fuldkommen re-make af 1998´er spillet med samme titel, og følger samme plot – Vi følger en ung og frisk Leon S. Kennedy, der endnu ikke er en garvet zombie-dræber-maskine (men som er lige så sarkastisk som han plejer at være) og hans forsøg på at overleve længe nok til at opdage, hvad der er sket med indbyggerne i Racoon city, og hvorfor der nu er latterligt mange zombier i byens gader og stræder. I visse baner, får spilleren også lov til at spille som Claire Redfield, endnu en fan favorit.

Observation

Er du ikke så meget til det hæsblæsende adrenalinsus som de ovenstående spil byder på, er Observation måske nærmere spillet for dig.

Observation er et spændende sleeper hit, hvor du antager spilleren rollen som Kunstig Intelligens (AI) på en rumstation. Du har ingen erindring om hvad der er sket, men ved blot at en ukendt katastrofe har dræbt næsten alle mennesker på rumstationen.

Det er din opgave langsomt at stykke sammen, hvad der er sket, samtidigt med at du forsøger at redde de resterende astronauters liv.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *