Header Ad

Header Ad

Spring ud som iværksætter

Er du en af dem, der går med en drøm om at kvitte jobbet og springe ud som selvstændig, så er du kommet til det rigtige sted. Der har aldrig været så stor opbakning om iværksætteri, som der er i dag. Selv regeringen har fået øjnene op for de danske selvstændige iværksættere.

Her er et par gode råd til dig, der går med en drøm om at starte din egen virksomhed som kreativ iværksætter.

Den rigtige A-kasse

De fleste selvstændige vælger fagforeningen fra, fordi der ikke umiddelbart er brug for den ekspertise de har, når du er din egen chef.

På den anden side er den rigtige a-kasse alfa og omega, for at du kan sove roligt om natten. Med en a-kasse, der har specialiseret sig i at hjælpe selvstændige, får du al den hjælp og sparring, du har brug for, mens du på samme tid er økonomisk sikret, hvis uheldet skulle hænde og du bliver nødt til at nedlægge dit firma.

På nettet finder du en række gode sider, der sammenligner priserne på de forskellige tilbud a-kasserne har, så du let og overskueligt kan finde den, der passer bedst til din økonomi og dit firma.

Som udgangspunkt er priserne på a-kasserne de samme over hele linjen, nemlig mellem 200 og 400 kroner om måneden, hvilker måske lyder som mange penge for en nyligt udsprunget iværksætter. Men kigger du omvendt på det, så er det en rigtig billig forsikring mod arbejdsløshed.

Det kan gøre en stor forskel i din hverdag, at du kan søge råd og vejledning hos din a-kasse, derfor er det altid tilrådeligt, at du vælger en, der har erfaring og ekspertise, når det kommer til arbejdet med selvstændige og iværksættere. Det giver dig god mulighed for at få kyndige og brugbare svar, hvis du henvender dig med spørgsmål.

Følg tendenserne

Stort set lige meget hvilken form for firma og ydelser du ønsker at tilbyde i din nye business, er det vigtigt for dig at følge med i de nyeste tendenser indenfor den genre du arbejder i.

Er du indenfor mode og skønhed er det vigtigt, at du hele tiden har fingeren på pulsen og holder dig opdateret på de nyeste trends og den hotteste mode. Det kan være noget af en mundfuld, selv for den mest passionerede fashionista, men med de mest populære websites og blogs på din læseliste, er du sikret et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Lige meget om det er mode, elektronik, massage, coaching eller noget helt andet dit firma tilbyder betaler det sig altid at være opdateret på det, der er dine kernekompetencer, for dine kunder forventer, at du har helt styr på det du tilbyder. Det giver dine kunder et indtryk af, at du er kompetent og brænder for det, du laver.

Generelt er kundepleje og løbende videreudvikling af dine kompetencer altid en rigtig god måde at holde dig i front, når det kommer til tilfredse kunder.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *