Header Ad

Header Ad

Tips til super stil

Det er svært at beskrive, hvad der er god stil, fordi det er forskelligt afhængigt af, hvem man spørger. Hos unge er stilen helt sikkert anderledes end hos voksne, men dette er selvfølgelig også helt naturligt. Det er dog ikke kun aldersforskellen, som har indvirkning på den stil man vælger, for din venegruppe har også en enorm indvirkning. Derfor skal man tænke sig godt om, når man skal sammensætte sin stil, men en vigtig ting at huske er, at man jo ikke skal vælge sin stil for andres skyld, men fordi det er noget man selv synes godt om det. Det er ikke let at sammensætte en stil, selvom mange i omgangskredsen forsøger at påvirke valget. Der findes dog fire tips, som kan hjælpe en godt i gang, når stilen skal sidde i skabet.

Vælg ud fra dine personlige præferencer

Første tip er rimelig lige til, men ikke alle har mod nok til at følge det. VÆLG noget som du kan lide, og vælg noget som du føler dig ordentlig tilpas i, da du ellers vil være irriteret hver gang du skal afsted. Når du tager tøj ned fra hylden, så vælg kun det, som du mener vil passe dig. Du kan eventuelt tage et smut ind på axel.dk, hvis du skal have noget moderne tøj. Husk dog, at man ikke skal være bange for at have andre øjne til at give bud på en stil, for måske kan de komme op med noget virkelig godt. Dette leder over til tip nummer to.

Det andet, og et af de vigtigste tip, er, at hvis du vil finde ud af hvordan din stil ser ud, så tag en ven eller familiemedlem med, når der skal shoppes. De kender dig 100 procent, og de siger sandheden, når du kommer ud i dit tøj fra prøverummet. De pakker altså ikke sandheden ind, som nogle sælgere gør det. Hvis du vil have en ærlig vurdering, så følg vennernes tip.

Bær tøjet rigtigt

Som nummer tre kan det nævnes, at når du først har fundet det rigtige tøj, så skal det bæres på den rigtige måde, hvilket kræver den rigtige sammensætning, og når dette er gjort, så er tøjet på plads. Så mangler der bare din udstråling, da den bidrager meget til, hvordan du bærer din stil. Det kan lyde simpelt, og mange gør det allerede, men at gå i bad hver morgen er altså en sikker vinder. Din hud, dit hår og det hele spiller efter et morgenbad, og når dette er gjort, så er du klar til at indtage skolen eller arbejdspladsen med dit nye tøj.

Fjerde tip fungerer lidt som et supplement til din stil. Du har godt styr på tøjet nu, men du mangler lige prikken over i’et. Du skal lige pyntes med en genstand, som aldrig går af mode. Uret er det sidste, der mangler, og det vil fuldende din stil. Har du valgt den formelle stil, så vil et armbåndsur med stålrem være perfekt, men er din stil mere ”casual”, så skal du have en læderrem.

Her er nogle simple men livsnødvendige tips, hvis du vil have en stil, som passer til dig som person, men også en stil, hvor folk vil dreje deres hoved efter dig, hvis du får sammensat det hele rigtigt. Til sidst kan mærket Quint nævnes, som også tilbyder en lang række af lækkert tøj, som vil gøre dig til et omvandrende modedyr.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *