Header Ad

Header Ad

Tre ting der er som skabt til den danske ungdom

Der er mange fordomme om ungdommen blandt den ældre del af befolkningen. De er dovne og født med en guldske i munden, og så er de afhængige af internettet/sociale medier. Hvor meget sandhed der er i disse påstande, skal vi ikke gøre os til dommere over. Vi vil dog i stedet forsøge at sætte problematikken i et lidt andet perspektiv. I denne artikel har vi derfor samlet tre ting, som er perfekte til danske unge. Vi har samlet noget til den ”dovne”, den forkælede og internetsurferen – så læs med her, hvis du genkender dig selv eller en kammerat.

En sovesofa hvis det skal være nemt

Vi vil ikke sige, at en sovesofa på nogen måde er et udtryk for dovenskab – snarere tværtimod. Det er et udtryk for godt købmandskab, da man i stedet for at skulle investere i både sofa og seng, vælger at kombinere de to møbler i ét unikum. Nogen vil dog hårdnakket påstå, at en sovesofa er det ”dovne” valg – og fred være med det. Vi har taget produktet med her for at understrege, at vi mener, at en sovesofa er en fantastisk opfindelse.

Er du diagnosticeret med ”sygdommen” dovenskab, så synes vi, du bør vælge en sovesofa fra WeGot. På denne måde kan du køre den dovne stil videre – du skal nemlig ikke rykke dig en millimeter. Med få klik har du bestilt din nye sovesofa. Vi mener dog stadig, at ordet ”praktisk” er et mere passende adjektiv, når snakken falder på sovesofaer.

Curlingbarnet skal selvfølgelig have en riskoger

Når curlingbarnet omsider flyver fra reden, er det ikke ensbetydende med, at vedkommende endnu er klar til at stå på egne ben. Derfor er den perfekte gave til den forkælede prins eller prinsesse selvfølgelig en riskoger. Når sulten melder sig, skal der nemlig ikke være for meget arbejde i forhold til madlavningen. Det orker vedkommende simpelthen ikke. Derfor er en riskoger perfekt, da den gør, at det er muligt at springe over, hvor gærdet er lavest. Samtidig slipper forældrene for at skulle overføre penge, når prinsessen for 117. gang har spist på Flammen, fordi hun ikke kunne finde ud af at lave pasta med kødsovs.

Powerbank til ”internetnarkomanen”

De fleste kan blive enige om, at det trods alt er bedre at være afhængig af Facebook og Twitter end af stoffer eller smøger. Når man er afhængig, gælder det dog om konstant at få sit ”fix” – i dette tilfælde i form af at lægge et nyt billede op på Instagram eller bruge opfindsomme hashtags på Tumblr. iPhones og andre former for smartphones har dog notorisk dårlige batterier, hvorfor de konstant skal lades op, og for den store internetfanatiker kan et fladt batteri være fatalt.

Denne situation kan dog helt undgås, hvis du giver vedkommende en powerbank. Denne lille, smarte opfindelse er en ”portable” energikilde, som fungerer som en stikkontakt – den er altså bare en mobil udgave af en stikkontakt, og du kan have den med på farten. På denne måde går du aldrig glip af en eneste Facebook-opdatering, hvilket er nogens største mareridt.

You May Also Like

About the Author: Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *