3 tips til en krop i balance, som du finder hjælp til online

8 måneder siden |  0 comments  |  Sundhed

Vores krop er vores hjem. Nogle kalder den endda for et tempel. Men selv hvis man ikke vil gå så langt, så kan ingen underkende, at kroppen er enormt vigtig. Det er den, som bærer os igennem livet, og som tillader os at udføre en række forskellige aktiviteter.

Det er til gengæld også vores krop, som kan svigte os. Det gør den primært rigtig tit, hvis vi ikke passer på den. Hvis kroppen af den ene eller den anden grund er i ubalance, så kan man mærke det på en negativ måde. Og derfor er det vigtigt at passe godt på den.

Arbejd aktivt for en harmonisk krop


Du passer ikke kun på din krop ved ikke at udsætte den for negative ting som dårlig mad, for meget alkohol, overanstrengelse og stress. Du passer også på den ved konkret at arbejde med den og adressere problemerne, så snart de opstår.

Det kan du gøre på mange forskellige måder, alt efter typen af problemer eller din krops unikke behov. Her kommer derfor 3 vidt forskellige forslag til selvpleje og tips til, hvad du skal bruge for at udføre dem.

Har du smerter? Så prøv cannabisolie


Du vil måske på et tidspunkt opleve, at du går rundt med smerter specifikke steder i kroppen. Smerterne kan være midlertidige på grund af overanstrengelse, eller de kan være er resultat af noget mere permanent, som er galt.

Lige meget hvad, så kan cannabisolie være en måde at afhjælpe problemet på. Olien kan smøres ind på de smertende steder på kroppen. Her går den aktivt ind og dulmer og arbejder med smerten. Cannabisolien er ikke en direkte behandling, men den kan lindre og gøre hverdagen nemmere at være i.

Svært ved at sove? Drik en kop beroligende the inden sengetid


Dette er egentlig bare et gammelt husmorråd, men det er faktisk noget, som virker. At drikke en kop varm te med honning lige inden sengetid kan nemlig gøre underværker for kvaliteten af din søvn. Det at få noget varmt og sidde et øjeblik og fokusere beroliger kroppen og gør den klar til at sove.

En god kop te skal gerne brygges med godt udstyr. I stedet for bare at smide et tebrev i en kop med kogende vand bør du derfor tage dig tiden til at brygge den ordentligt. Imens du drikker din te, kan du holde kanden varm med en praktisk tehætte.

Bange for sengevædning? Køb et vådliggerlagen


Et vådliggerlagen er en smart måde at komme problemer med inkontinens i møde på. Rigtig mange ældre danskere lider af inkontinens, og det er bestemt ikke noget at skamme sig over. I stedet bør du adressere problemet, så du kan løse det.

Udover et vådliggerlagen kan du også med fordel benytte dig af voksenbleer. Voksenbleer kommer efterhånden i meget praktiske modeller, som er nemme at skjule under tøjet, og som er behagelige at have på.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

De fleste af os kender til den nærende sult, der sommetider melder sig, men det er langt fra alle, som har tid til at stå og kokkerere nærende, sunde og vitaminrige måltider, der glæder vores kroppe. I mange år har shakes været forbeholdt typerne i t...

Der findes et utal af slankekure og madplaner derude. Nogle af dem er meget højtsvævende og ikke særlig videnskabeligt dokumenterede. Men andre, som for eksempel 5 2 kuren og FODMAP-kuren, er udviklet på baggrund af videnskabelige forsøg og baseret p...

Rigtig mange danskere går meget op i deres egen sundhed og helbred. Dette gælder både i forbindelse med motion og levestil, men især også i forbindelse med kost. Langt de fleste er udmærket klar over at der er mange positive følgevirkninger ved at sø...