Brug dit Royal Copenhagen stel hver dag

Royal Copenhagen

2 år siden |  0 comments  |  Bolig

Den blå farve, der bruges til musselmalede stel, hedder koboltzinksilikat, og det er kobolt, der giver den dybe og mættede farve. Netop denne blå er, ud over at være rigtig smuk, også meget holdbar, og den kan tåle varmen fra ovnen på fabrikken og daglig brugt samt en tur i opvaskemaskinen. Det er nemlig vigtigt, at et stel kan mere end bare at se godt ud. Det skal nemlig kunne bruges hver eneste dag, uden at farverne falmer og bliver slidt af.

Mega Riflet bygger på de samme principper, som alt andet porcelæn fra Royal Copenhagen. Det er skabt som en nydelse for både øje og sind, og det er skabt, så der er fokus på både stellet og på mad og drikke samtidig. Hos Royal Copenhagen går design nemlig hånd i hånd med funktionalisme, og det betyder, at du altid kan få gængse varer i høj kvalitet som tallerkener, skåle og fade, men at nye varer også dukker op, som for eksempel termokrus.
Behov for ting skifter over tid, og Royal Copenhagen har gennem tiderne produceret alt fra musselmalede til suppeterriner. Og når tiderne skifter, og behovet derfor gør det samme, så sikrer Royal Copenhagen, at de produkter, du kan få, passer ind i en nutidig sammenhæng. Ligesom de gennem alle tider ud over stel også har produceret mange smukke brugsgenstande og figurer.

Bliv dus med himlens stjerner


Et eksempel på smukke figurer er serien Royal Copenhagen stjernetegn. Det er en serie med 24 helt forskellige figurer, der alle som en har fanget de træk, det enkelte stjernetegn er. Der er en feminin og en maskulin udgave af hvert stjernetegn, der alle er udført i hvidt porcelæn. De kan stå alene, som pynt eller på et dækket bord, eller de kan samles parvis eller endnu flere. Du kan samle hele familien i smukke figurer og have dem stående sammen med billeder af jer alle, eller du kan forære et stjernetegn til en, du holder af. Både som samlerobjekt og som gave vil alle 24 figurer bringe glæde. Udtrykket er kraftfuldt og detaljeret, men samtidig er der den hvide enkelthed, der gør, at de vil glide ind i alle hjem og passe, som om de havde stået der altid.

Når du kigger på hver enkelt figur er du ikke i tvivl om, at der er tale om et stjernetegn, og du er heller ikke i tvivl om hvilket. Den kvindelige skytte er feminin og har en bue i hænderne parat til skud, den maskuline skytte sidder vurderende med buen parat ved sin side. Eller løverne, der begge på hver deres måde udstråler den samme elegance og styrke som deres afrikanske navnebror. Der er en detaljerigdom i figurerne, der gør, at du aldrig vil blive træt af at kigge på dem. Ikke to er ens, som med alt andet Royal Copenhagen laver, og netop det, at alt bliver lavet i hånden giver det ekstra, der gør deres værker lige det mere eksklusivt end så meget andet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det første man skal tage til overvejelse inden man anskaffer sig en brændeovn er, om denne skal være den primære varmekilde i ens bolig, eller om den blot skal virke som supplement til ens nuværende varmekilde. Er der tale om et varme supplement vil...

Gyngestole har i mange år været populære møbler, fordi både babyer, ældre mennesker og alle os andre finder den blide gyngen frem og tilbage så beroligende og afslappende, at man kan få nemmere ved at falde til ro og i søvn. Siden gyngestolen blev ud...

Der er rigtig mange der sælger vaskemaskiner, og der er mange forskellige priser på vaskemaskiner. Det kan være svært at vurdere hvilken vaskemaskine der ville være bedst til ens behov, og derfor kan det være en god ide at bruge lidt tid på at sætte...