Den kolde og mørke danske vinter får flere til at holde jul under varme himmelstrøg

mørk vinter

3 år siden |  0 comments  |  Ferie

Når vintermånederne står over os og dagene bliver mørkere og koldere, bliver vores humør det nogle gange også. Dette må man affinde sig med når man bor i norden, men det er samtidig ikke ens betydende med, at der ikke kan gøres noget ved det.
I takt med at verden er blevet mere og mere globaliseret, er rejsetiden til fjerne lande blevet kortere, selvom den fysiske distance selvfølgelig er den samme. Dette giver os helt nye muligheder for at få et afbræk fra den mørke og kolde danske vinter, uden at det koster en formue eller tager flere døgn at nå dertil.
Destinationerne varierer alt efter hvad man er til. For nogle lokker storbyrejsen, mens andre foretrækker de sydlige og varme himmelstrøg, hvor de kan sidde i pool i 30 graders varme, mens folk herhjemme sidder og smæsker sig i flæskesteg.


Undersøg dine muligheder grundigt inden du bestiller


Ønsker du at finde de bedste oplevelsesrejser, kan du starte med at undersøge udbud og destinationer på internettet. Her vil du finde et stort udvalg af online sider der foreslår lækre rejsemål, ophold, hoteller, sights, flyselskaber og meget mere. På mange hjemmesider kan du også booke både rejse og ophold online, hvilket gør det nemt og bekvemt.

Det kan være en god idé at lave en grundig research inden du bestiller noget, for at få et overblik over muligheder og priser, da disse nemt kan variere fra selskab til selskab.
Vælger du at få hjælp til at booke rejsen hos et rejsebureau bliver du måske præsenteret for et knap så bredt udvalg som på internettet, men til gengæld ordner de det meste for dig så du selv kun skal koncentrere dig om at få kufferten pakket.


Ta’ julen med dig til varmen


Hører du til en af dem skal der skal have frisk kokossaft til risalamanden og ligge i hængekøjen ved sandstranden i stedet for at spille pakkeleg, er der en god chance for, at du alligevel kommer til at savne lidt af den danske jul.
Derfor kan det være et hyggeligt og humoristisk element på ferien, hvis du sniger en lille nissehue med i kufferten. Har du inviteret familien med dig, må du ej heller glemme gaverne hjemme på køkkenbordet. Visse traditioner holder de fleste stadig fast i.
Udover gaver og julestads må du selvfølgelig ej forglemme badebukserne, håndklæde, shorts, diverse toiletsager og alt det andet vi bruger i vores dagligdag.
Står du og skal til at ud af døren, men kufferten driller og vil ikke lukke fordi julegaverne fylder for meget, kan du finde en praktisk guide på Politikens hjemmeside til hvordan du pakker den bedste kuffert. Her kan du også finde tips til den generelle planlægning af rejsen - hvad end den går mod syd, nord, øst eller vest.
Har du planlægningen i orden, pakket kufferten og husket julegaver er der så kun tilbage at ønske en glædelig eksotisk jul!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Inden jeg i år tog afsted på min første interrail rejse, var jeg i tvivl om hvor jeg skulle hen. Jeg havde kigget på ruter både i øst og vest. Jeg konkluderede, at det i sidste ende var min pengepung der vandt, og jeg valgte derfor, at rejsen skulle...

Drømmer du om at opleve det smukke New Zealand? New Zealand er et af verdens mest attraktive rejsedestinationer grundet dets smukke natur og anderledes kultur. Hvis du skal rejse til New Zealand, skal du derfor opleve de mange attraktioner. Dette kan...

Har du planer om at rejse til varmere himmelstrøg i sommerferien, kan det være en rigtig god ide at undersøge dine muligheder allerede nu. Jo før du starter forberedelserne til din sommerferie, jo nemmere vil du have det med at planlægge din rejse. D...