Sådan får du et hyggeligt hjem

retrolamper

3 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Det kan altid være svært at indrette sit hjem – og det gælder både, hvis man lige er flyttet ind, eller hvis man bare trænger til en forandring efter at have boet det samme sted i langtid. Ofte er det små ting, som man kan ændre eller tilføje, som i sidste ende gør forskellen. Det kan være flere malerier eller det kan være at tilføje en flot unik vægfarve. Læs med her for se, hvad du kan gøre for at gøre dit hjem mere hyggeligt og hjemligt.

Gør det personligt


Et af de største problemer er ofte at hjemmet er upersonligt og hvidt. Det er heldigvis nemt at ændre. Ved at gøre hjemmet mere personligt, vil det hurtigt blive mere hyggeligt, og man vil lynhurtigt begynde at føle sig hjemme.

En god måde at gøre det personligt på er naturligvis ved at tilføje en masse fotografier og billeder. Det kan være billeder af ens børn, veninder, forældre eller partner. For eksempel kan man få taget nogle fine portrætbilleder, som kan hænges op, men det kan altså også bare være billeder fra en ferie eller lignende. Lige meget hvad er det helt sikkert noget, som vil få en til at føle sig glad og hjemme.

Giv hjemmet sin egen personlighed


Mange af husene nu om dags er meget moderne og nye, og selvom dette har mange fordele, har det dog også den ulempe, at huset i sig selv ikke har særlig meget personlighed eller historie. Dette kan dog let ændres ved at tilføje nogle retro ting. Det kan for eksempel være retro lamper. De fås i mange forskellige former, men fælles for dem er selvfølgelig, at de har et lidt gammel look – og det er præcis, hvad mange af de nye huse mangler nu om dags. Hvis man føler sig modig, kan man vælge en lampe i en mørkere farve, så den virkelig tiltrækker opmærksomhed. Klik her for at læse mere om retro lamper.

Tilføj noget farve


En anden god måde at gøre hjemmet hyggeligere på er ved at tilføje en masse forskellige farver og teksturer. Det kan for eksempel være ved at male en væg i en anderledes farve såsom mørkeblå. Man behøver ikke male hele værelset, ofte kan det nemlig være rigtig hyggeligt at have én væg, som tiltrækker opmærksomheden – her kan man så hænge en masse billeder eller lignende.

Hvis man ikke føler sig helt modig nok til at male væggene, kan man tilføje en masse tekstur og farve i form af forskellige puder og tæpper. Det er især i soveværelset eller stuen, hvor man kan gøre det. Hvis man har en sort sofa, vil det for eksempel se rigtig godt ud med en sennepsgul pude i et anderledes materiale såsom filt. Man kan dog også finde et stort chunky tæppe. Det vil både se godt ud på sofaen, men det vil også være dejligt at have på en kold regnfuld aften, hvor man bare gerne vil sidde foran tv’et med en kop te og et dejligt tæppe over sig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det første man skal tage til overvejelse inden man anskaffer sig en brændeovn er, om denne skal være den primære varmekilde i ens bolig, eller om den blot skal virke som supplement til ens nuværende varmekilde. Er der tale om et varme supplement vil...

Gyngestole har i mange år været populære møbler, fordi både babyer, ældre mennesker og alle os andre finder den blide gyngen frem og tilbage så beroligende og afslappende, at man kan få nemmere ved at falde til ro og i søvn. Siden gyngestolen blev ud...

Der er rigtig mange der sælger vaskemaskiner, og der er mange forskellige priser på vaskemaskiner. Det kan være svært at vurdere hvilken vaskemaskine der ville være bedst til ens behov, og derfor kan det være en god ide at bruge lidt tid på at sætte...