Sådan fik jeg skrevet gode SEO tekster

mig i gang med seo tekster

2 år siden |  0 comments  |  Alt det andet

Som webshopejer har jeg naturligvis fokus på at få en masse besøgende ind på min hjemmeside, som forhåbentligt vil købe nogle af mine produkter. Stort set alle nye besøgende kommer via søgemaskiner, hvor Google klart står for størstedelen. Derfor vidste jeg, at jeg var nødt til at gøre en indsats for at forbedre min placering i søgeresultaterne på netop Google.

Google Adwords har længe været et effektivt middel til dette, men jeg søgte også en mere langsigtet løsning. Det var, da jeg for alvor begyndte at interessere mig for søgemaskineoptimering, at jeg fandt ud af vigtigheden af SEO tekster. Tekst er et super effektivt middel til at vise Google, at hjemmesiden har noget spændende indhold, som Google med fordel kan vise til deres brugere. Derfor besluttede jeg mig for at få boostet min SEO via tekster.

Problemet var bare, at jeg ikke selv havde tiden til at skrive dem. Derfor søgte jeg hjælp udefra.

Freelance tekstforfatter og tekstbureau hjalp til


Efter at have taget beslutningen om at få fyldt min hjemmeside op med spændende indhold tog jeg kontakt til en freelance tekstforfatter, der kunne hjælpe med at få skrevet teksterne. Den pågældende tekstforfatter havde dog ikke kapaciteten til at klare samtlige produktbeskrivelser, kategoribeskrivelser og forsidetekst, men henviste mig i stedet til et tekstbureau, som kunne tage sig af en større del af opgaven.

Det var ganske enkelt simpelt og let. Her fik jeg fat i nogle tekstforfattere, der vidste lige præcis, hvad jeg skulle bruge. Alt jeg skulle gøre var at sende noget information om mine produkter, og så gik de ellers i gang.

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente i forhold til kvaliteten, men jeg fik nogle fremragende tekster sendt tilbage. Da jeg er lidt kræsen, havde jeg et par enkelte ting, som jeg gerne ville have fremhævet lidt ekstra, men det blev hurtigt klaret, så teksterne kom til at spille lige, som de skulle.

Tekster til information og salg


Da jeg fik rykket teksterne ind på hjemmesiden, fik alle undersider pludselig et mere komplet udtryk. Med gode produktbeskrivelser og kategoribeskrivelser var det nu let for mine besøgende at få information om min virksomhed. Via feedback fra mine kunder har jeg fået bekræftet dette, da flere af dem rangerede mængden af information på hjemmesiden meget højt. Flere gjorde blandt andet opmærksom på, at det var mere trygt at handle her, når man kunne få så meget information.

Jeg selv kan kun anbefale andre at gøre en indsats i arbejdet med søgemaskineoptimering via tekster. Du kan læse mere om SEO tekster via linket her. Det er den samme virksomhed, der leverede mine tekster, så jeg kan varmt anbefale dem.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvert eneste år er der hundredvis af unge mennesker, som skal til at tage den store beslutning i livet. Hvad skal de studere, og hvad skal de være? Dette er det helt store spørgsmål. Der er heller ikke noget at sige til, at de mange kommende studered...

Ikke alle for helt lavet nok hjemmelavet mad selv, men køber i større grad fast-food og andet præfabrikeret mad, som måske i sig selv er hurtigere at lave, men til gengæld på ingen måde er lige så sundt, næringsfyldt og lækkert som hjemmelavet mad me...

Der er rigtig mange mennesker, der har et dyr derhjemme, om det så er et kæledyr eller et dyr, som mest er beregnet til at kigge på. Dyr er helt fantastiske og der findes så mange forskellige at vælge imellem, hvis man gerne vil have et kæledyr i sit...