Stil sulten med Plenny

spinatshake

1 år siden |  0 comments  |  Sundhed

De fleste af os kender til den nærende sult, der sommetider melder sig, men det er langt fra alle, som har tid til at stå og kokkerere nærende, sunde og vitaminrige måltider, der glæder vores kroppe. I mange år har shakes været forbeholdt typerne i træningscenteret, men nu har Plenny.dk meldt sin ankomst og er klar til at mætte alle maver – Og der menes alle maver! Du kan nemlig være med på de mættende shakes, selv hvis du har specielle kostpræferencer eller er en kræsen pind, for Plenny kommer i 12 smagsvarianter, der tæler alt fra mango, til jordbær og chokolade eller vanilje.

Plenny kommer ligeledes i en vegansk udgave, der er meget lig den ordinære udgave, men som naturligvis ikke indeholder mejeriprodukter eller andre biprodukter med animalsk baggrund. Der er derfor ingen undskyldninger for, at have en rumlende mave. Du kan nemlig tilberede måltidet uanset hvor du befinder dig eller lave det på forhånd. Det kræver bare, at du har adgang til en vandhane. Om du foretrækker at drikke din shake varm eller kold, er helt op til dig, du tilsætter bare vand og ryster den medfølgende shaker. Så er du klar til et nærende måltid.

Havregryn med ekstra næring


Men hvad består Plenny egentligt af? Det kan være en større opgave at gennemskue markedets forskellige former for shakes og kosttilskud, men det er heldigvis ret simpelt med Plenny. Hovedingrediensen er nemlig havregryn, præcis som du kender den fra morgenbordet da du var barn. Hertil er der tilsat 1/3 del af de vitaminer og mineraler, som et almindeligt menneske har brug for i løbet af en dag. Ydermere er der tilsat forskellige, naturlige smage til shaken. Tanken bag Penny er, at alle skal kunne spise et sundt, naturligt og nærende måltid uanset hvor de befinder sig. Derfor er der omtrent 700 kalorier i et måltid, hvilket for et almindeligt menneske ligeledes svarer til 1/3 af det anbefalede daglige energiindtag. Du slipper altså for at måle, veje og tælle kalorier, når du snupper en omgang Plenny.

Mad til hele dagen


Foruden den almindelige shake, der kan indtages når som helst, findes der yderligere to varianter af shaken. Først og fremmest er der Wake Up-versionen, hvor der er tilføjet koffein så du kan få en morgen sprængfyldt med energi og morgenmad samt kaffe i én. Hvis du er fysisk aktiv, bør du prøve Sport-shaken, som har fået et ekstra skud proteiner, der assisterer dine muskler i en hurtig og sund restitution efter træning.

Uanset hvor sundt du spiser, kan den lille sult altid melde sin ankomst. Vær altid forberedt på det værste med Twenny Bars, som er endnu et tiltag fra hjernerne bag Plenny. De små bars er lavet efter helt samme koncept som den mættende storebror, Plenny shaken, men inderholder langt færre kalorier og anden næring. Dog er den stadigvæk sprængfyldt med vitaminer og mineraler. Den er derfor ideel som et hurtigt mellemmåltid eller en snack på farten, hvor du stadig har din egen helse i mente. Lige nu findes der to smagsvarianter, vanilje og chokolade.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Der findes et utal af slankekure og madplaner derude. Nogle af dem er meget højtsvævende og ikke særlig videnskabeligt dokumenterede. Men andre, som for eksempel 5 2 kuren og FODMAP-kuren, er udviklet på baggrund af videnskabelige forsøg og baseret p...

Rigtig mange danskere går meget op i deres egen sundhed og helbred. Dette gælder både i forbindelse med motion og levestil, men især også i forbindelse med kost. Langt de fleste er udmærket klar over at der er mange positive følgevirkninger ved at sø...

Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, at man kan tabe sig blot ved at spise nogle piller. Dette er dog også for godt til at være sandt, og det er vigtigt at huske at et vægttab altid kræver hårdt arbejde og en stor motivation. Hvis man gern...